Confida logo

Het betrouwbare boekhoudkantoor in Bergen op Zoom

Boekhoudkantoor Confida - Bergen op Zoom

Confida verzorgt een omvattende dienstverlening in boekhouding en accountancy, belastingadvies, estate planning en meer. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf maar ook voor particulieren. Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom staan wij ten dienste van klanten in heel Nederland. Wij combineren hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijk contact.

Wij bieden u dezelfde deskundigheid als de grote landelijke en regionale adviesorganisaties. Maar door onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid inzake de vraagstukken van onze klanten bouwen wij een vertrouwensrelatie met u op. Bij ons wordt u nooit geconfronteerd met de afstandelijke houding die de grote boekhoudkantoren spijtig genoeg vaak kenmerkt.

Confida is meer dan een boekhoudkantoor

Wij voeren alle diensten uit die u traditioneel bij een boekhoudkantoor vindt, zoals accountancy (boekhouding, jaarrekeningen,...), administratie, fiscaliteit en belastingadvies, en estate planning.

Daarnaast staan wij u ook bij met successierechten en erfenis, overnames van bedrijven en grensoverschrijdende fiscaliteit tussen Nederland en België. Bent u als starter of ervaren ondernemer op zoek naar een betrouwbaar boekhoudkantoor? Zoek niet verder dan Confida.

Boekhoudkantoor Confida - Bergen op Zoom

Werken bij Confida

Geïnteresseerd om ons kantoor in Bergen op Zoom te komen versterken? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Ook wanneer er geen vacatures openstaan die bij u passen, nodigen wij u van harte uit een open sollicitatie aan ons te richten. Wij voegen uw gegevens dan toe aan onze databank en zullen contact met u opnemen wanneer een geschikte positie vrijkomt.

 

Boekhoudkantoor Confida - Bergen op Zoom
Boekhoudkantoor Confida - Bergen op Zoom

 

Ontdek alle diensten die wij u kunnen bieden, kom meer te weten over Confida, of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.